03 294 86 40 info@safetec.be

Waarom kiezen voor SafeTec?

SafeTec is het resultaat van een concrete behoefte aan kwalitatief en betrouwbaar personeel, in de domeinen van veiligheid, techniek en (petro)chemie dit door onze jarenlange samenwerking met grote en kleine bedrijven.
Niet enkel op het gebied van arbeidersprofielen maar ook bediendeprofielen.

We onderscheiden ons door middel van doorgedreven kennis, een uitstekende selectie, een 24/24 beschikbaarheid, administratieve afhandeling, problem solving en recruiting in eigen beheer.

Bij SafeTec staat de oplossing centraal. Met onze selectie, screening en testing voorzien we in de korte en lange termijn personeelsbehoeften.
Onze klanten beschouwen we als partners waarmee we langdurige en solide relaties aangaan, die gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen.

Zo zijn we altijd up to date omtrent de nieuwste projecten, veranderingen en trends.
Wij bieden onze uitzendkrachten diverse opleidingen aan in samenspraak met onze klanten.

 

Kijk snel tussen onze vacatures!

Erkenningen

SafeTec bevindt zich in de unieke positie dat het als enige Belgische uitzendkantoor SIR gecertificeerd is.Het is ook het enige uitzendkantoor waarvan beide vestigingen VCU-gecertificeerd zijn.
Bovendien is SafeTec lid van de overkoepelende organisatie Federgon en beschikken we uiteraard over de nodige overheidserkenningen. Dit geeft onze partners, klanten en medewerkers zekerheid op het gebied van kwaliteit en naleving van voorschriften.

 

Erkenning 

VG.1453/BU

VG 1453/BUC

FEDERGON Q High logo sir VCU logo 1000x554px RGB 2.0

12
shutterstock 125206808
foto11 1
Industrial Cleaning