03 294 86 40 info@safetec.be

Iedereen is een individu en géén nummer!

Het klinkt misschien cliché maar ik denk dat wij oprecht kunnen zeggen dat wij een enorme hechte band hebben met zowel onze uitzendkrachten als onze klanten.

Zij staan altijd op nummer 1, we gaan voor ze door het vuur 'niet letterlijk natuurlijk', we bieden ze een luisterend oor en gaan nét dat stapje verder.

Je personeel het gevoel geven dat ze er écht toe doen is voor ons enorm belangrijk. We hebben zeer nauw contact met hen, kennen ze vrijwel allemaal persoonlijk en houden dagelijks contact met ze. Hierin blinken we uit!

Wij streven naar een toekomst voor ons personeel, lange termijn opdrachten met het zicht op een vaste job, hiervoor krijgen ze ook vaak de nodige opleidingen. Hierdoor kunnen ze de job veilig, correct, zelfzeker en met plezier uitoefenen.

Doordat we dagelijks contact hebben met ons personeel weten we wat er speelt, positief of negatief we vernemen het graag & gaan er mee aan de slag. We hebben enorm toffe feedback ontvangen en die delen we graag met jullie en daarbij een kort woordje uitleg.

Selim werkt al sinds 2018 voor Safetec, een échte doorzetter, stipt, vrolijk, beleefd en een enorme harde werker. Hij gaf ons zeer positieve feedback en daarom zetten we hem in het zonnetje!

"Ik raad iedereen aan om via safetec te werken. Ze behandelen je met respect. Nooit geen problemen gehad. Ze zijn altijd correct"

Mouad werkt sinds begin dit jaar bij Safetec, hij doorliep het traject tot industrieel reiniger & is nu aan een nieuwe uitdaging begonnen als NDO Technieker. Lukt het niet bij de ene job dan helpen wij iedereen graag voort aan een nieuwe passende job zoals bij Mouad!

" Met mijn jarenlange ervaring in de petrochemie heb ik veel vaardigheden ontwikkeld. Ik heb één motto die elke vraag beantwoord 'LMRA'. Werken via Safetec interim is gegarandeerd werken, test het uit! Werkervaring als industriële reiniger: één team, één taak! Werkervaring als NDO Technieker: Als Ndo technieker voer ik inspecties uit op laswerken. Met mijn jarenlange ervaring in de petrochemie voel ik mij er helemaal thuis en kan de job op een professionele wijze uitgevoerd worden"

Mohammed werkt sinds een paar maanden bij ons, hij volgt het traject tot industrieel reiniger. Voorheen werkte hij op zelfstandige basis dus het was wel een aanpassing voor hem. Maar wij konden hem de juiste opleidingen aanbieden en mede hierdoor kan hij zijn job zelfzeker en vakbekwaam uitvoeren. En hier is hij ons dankbaar voor.

"Zoek je een interim waar je op kan rekenen, dan ben je bij Safetec aan het juiste adres. denken met jouw mee en zorgen dat je je thuis voelt!" 

VG 1453/BU   VG 1453/BUC

pagina2